briose


Ingrediente briose:

350 g faina
200 g iaurt
2 oua
70 ml ulei
10 g praf de copt
80 g zahar
1 varf de cutit sare
100g crema de ciocolata sau gem (pentru umplut briosele)
hartie pergament

Modul de preparare a retetei:
1. Se aprinde cuptorul si se lasa sa se incalzeasca;
1. Se prepara un amestec din oua, ulei si iaurt, in care se introduce faina, zaharul, praful de copt si sarea;
2. Formele pentru copt briosele se tapeteaza cu hartie pergament, se umplu pe jumatate cu aluat; se pune crema de ciocolata sau gem, apoi se completeaza fiecare briosa cu aluat;
3. Se introduc briosele la cuptor pana cand se rumenesc (20 – 30 min.)
4. Se lasa briosele in forme inca un sfert de ora, apoi se pot scoate.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s