Salata mexicana de porumb

Descrierea retetei:
Salata de legume fara carne, picanta, care poate fi servita si ca aperitiv.

Ingrediente salata mexicana de porumb:

1 conserva boabe de porumb(500 gr)
10 ridichi potrivite
350 gr. cascaval
2 linguri otet
2 – 3 linguri sos iute chilli
sare, piper
ulei
patrunjel tocat

Modul de preparare a retetei:
Se taie ridichile, se rade mare cascavalul. Se desface conserva de porumb si se scurge porumbul de zeama.
Intr-un castron se amesteca otetul, sarea, piperul, uleiul si sosul iute (se poate inlocui cu 2 ardei iuti curatati de seminte si tocati foarte marunt). Se adauga porumbul, cascavalul si ridichile si se amesteca bine.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s