bors de peste


2 kg peste
250 g morcovi
250 g telina
250 g patrunjel
300 ceapa sau praz
50 g bulion
2 litri bors
500 g rosii
50 ml ulei
sare, leusetean

Modul de preparare a retetei:
Se toaca zarzavatul si se pune la fiert in apa sarata, impreuna cu ceapa. Se caleste putin bulionul in ulei fierbinte, se adauga la bors. Se fierbe separat borsul si se adauga la mancare.
Cand zarzavaturile sunt fierte se adauga pestele si se mai fierba un sfert de ora. Se adauga rosiile curatate de coaja si taiete cuburi, se potriveste de sare si acreala, se presara leusteanul tocat marunt.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s